top of page

TV MARATHON TEGEN KANKER


Tv-show KWF op 17 mei live vanaf het Waagplein in historisch centrum Alkmaar.


Na de eerste succsvolle editie komen tientallen BN’ers dit jaar opnieuw in actie voor de Marathon tegen kanker, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Evenals de vorige keer, zal NPO Radio2 woensdag 17 mei de hele dag in het teken staan van KWF Kankerbestrijding.


Guido’s Orchestra opent de uitzending met het nummer Elevation. Gedurende de uitzending zal het bekende ‘Symphonica-orkest’ ook de andere artiesten begeleiden die een bijdrage leveren, zoals Nick & Simon, Glennis Grace en O’G3NE.


Persoonlijke betrokkenheid Guido over het programma Marathon tegen kanker: “Ik vind het een enorme eer, dat wij ons komende woensdag mogen inzetten voor de strijd tegen kanker. KWF verdient alle steun van de wereld om deze vreselijke ziekte te kunnen verslaan. Twee van de mensen waar ik vreselijk veel van hield, mijn vader en grootvader, zijn helaas gestorven aan deze ziekte. Voor mijn persoonlijke helden, maar zeer zeker ook voor de rest van Nederland, zullen mijn orkest en ik komende woensdag met hart en ziel spelen.”


De live uitzending van het programma is op woensdag 17 mei om 21.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. De presentatie is voor het tweede jaar op rij in handen van Caroline Tensen.

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page