top of page

The Maestro live in Nederland - Deel 2, bij MAX

Guido Dieteren - The Maestro live in Nederland bij MAXOp maandag 24 mei om 13u10 op NPO 1 zendt MAX deel 2 van Guido Dieteren - The Maestro live in Nederland uit. Een registratie van het openluchtconcert dat in juli 2019 plaatsvond op de markt in Kerkrade.

Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren, samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten Wendy Kokkelkoren, de wereldberoemde The Ten Tenors uit Australië, de fantastische VoXXclub uit Duitsland en de kinderen van The Maestro Family, toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Naast de Maestro en zijn toporkest, zijn ook optredens te zien van top vocalisten Wendy Kokkelkoren, de wereldberoemde The Ten Tenors uit Australië, VoXXclub uit Duitsland en de kinderen van The Maestro Family. De grote verrassing van de avond waren de dochters Emma-Sophie en Annabel. Zij zongen en dansten, samen met het orkest, het nummer Samen voor altijd. De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Guido Dieteren steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Wellicht waren dit wel de mooiste concerten uit de hele openluchtserie op de markt in Kerkrade."

Guido Dieteren - The Maestro live in Nederland

Maandag 24 mei

13u10 op NPO 1

172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page