top of page
  • mirte36

STAGE VACATURE - ONLINE MARKETING

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023Online Marketing

MBO-4 | HBO AD | HBO Bachelor


Over ons bedrijf

Revona / Revi Music bestaat uit meerdere bedrijven en disciplines:

- Concert producties, artiestenmanagement en orkesten

- Produceren van events, digitale audio en video content voor TV en social media

- Opname studio en platenlabel

- Muziekuitgeverij

- Componeren en arrangeren van nieuwe muziek


Enkele highlights van de afgelopen jaren:

- Negen (meervoudig) platina CDs/ DVDs en 3 gouden platen

- Live voor meer dan 2,8 miljoen bezoekers opgetreden

- Succesvolle tournees in de VS, Canada en China

- Samengewerkt met vele artiesten, waaronder Lionel Richie, Simply Red, Diana Ross, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Anouk, DJ Afro Jack, Caro Emerald, Nick & Simon, Doe Maar, Dolly Dots, Van Velzen, Jan Smit, Alessandro Safina, Slagerij van Kampen en vele anderen

- Commercials verzorgd voor McDonald’s, de Rabobank, WNF (Seastars) en DELA. De DELA commercial “Waarom wachten met iets moois zeggen” won de prestigieuze ‘Cannes Lion d’Or Grand Prix’ prijs in Cannes (FR)

- Grote TV optredens primetime in Nederland, USA, Canada, China, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

- Muzikaal eindverantwoordelijk en participerend in het concept ‘Symphonica in Rosso’


The Maestro & The European Pop Orchestra is een eigentijds pop orkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met zangeres en echtgenote Wendy Kokkelkoren, bewijst Guido met zijn orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan. ​Bekende melodieën worden in een nieuw jasje gestoken en aangevuld met vele zelf  gecomponeerde werken van Guido. 


Guido Dieteren (1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Hij groeide op in een bijzonder muzikaal Limburgs gezin. Guido's overgrootvader, opa en vader waren allen dirigent en daarmee zijn grote muzikale voorbeelden. Reeds op jonge leeftijd vestigde Guido zijn naam als concertmeester en solist van verschillende orkesten, om vervolgens zijn loopbaan als dirigent, violist en solist voort te zetten met zijn eigen orkest en succesvolle concerttournees te spelen in Europa, China en Noord-Amerika.


Wendy Kokkelkoren (1975), zangsoliste en sopraan van The Maestro & The European Pop Orchestra, begon na het afronden van de middelbare school met de studie solozang aan het conservatorium van Maastricht. Naast haar studie zong ze regelmatig in kerkdiensten, concerten en musicals. Haar meest memorabele rol uit die vroege muzikale periode is die van Maria in West Side Story.


The European Pop Orchestra is een professioneel en energiek poporkest; een popband en een klassiek orkest in één. Door deze unieke combinatie kan het bruisende orkest bijna elk muzikaal genre spelen en een brug slaan tussen pop en klassiek.


Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en leergierige student(e) - online marketing. Kom je ons team versterken? Graag brengen wij jou de knepen van het vak bij. Tijdens je stage leer je meer over content marketing op verschillende social media platformen, duik jij in data om onze volgers te analyseren, het inrichten van paid marketing campagnes, editing van onze muziek clips, het bestuderen van algoritmes om zo in te spelen op de doelgroep etc. Zo leer je in een korte tijd diverse marketingkanalen en tools kennen.


Onze social media kanalen hebben de afgelopen twee jaar een sterke groei doorgemaakt. Op YouTube hebben we inmiddels 181.000 subscribers op het kanaal van The Maestro & The European Pop Orchestra, op het kanaal van Wendy Kokkelkoren staat de teller op 59.000 subscribers. Binnen onze marketing strategie ligt de voornaamste focus op YouTube, maar tevens op andere platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok zijn we onze naamsbekendheid aan het uitbreiden.


Wat vragen we?

- Je volgt een MBO-4 / HBO-opleiding richting communicatie, media of marketing

- Je bent creatief, zelfstandig, flexibel en ambitieus

- Je bent een echte teamplayer

- Je bent iemand die altijd alles goed voorbereidt, plant en organiseert

- Je hebt kennis van social media en van het gebruik van social media vanuit een marketing communicatie perspectief

- Je bent analytisch ingesteld

- Je bent proactief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

- Je bent stressbestendig en kunt in hectische omstandigheden rust uitstralen

- Je woont in regio Zuid-Limburg of je bent bereid hierheen te reizen

- Je bent sociaal en een echte aanpakker

- Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

- Je hebt een passie voor evenementen en muziek


Wat bieden we jou?

- Tijdens jouw stage begeleiden we jou graag in deze uitdaging en bieden jou een hands-on ervaring in een hele aangename werksfeer

- Werken voor een organisatie met veel groeipotentie

- Een stagevergoeding


Ben jij vaak te vinden op YouTube, Facebook, Instagram, TikTok en Spotify? En heb je affiniteit met content marketing in de muziek branche? Ben jij op zoek naar een meeloopstage waarbij je ook gaat meewerken? Houd jij wel van een uitdaging? Dan zit je bij ons goed. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om onze social media kanalen te laten groeien! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@revimusic.nl en mirte@revimusic.nl.

92 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page