top of page

Samenwerking tussen BOEP en The Maestro & The European Pop OrchestraThe Maestro & The European Pop Orchestra en de distributiegroep BOEP hebben een samenwerking aangekondigd. BOEP heeft het repertoire van het orkest van Guido Dieteren toegevoegd aan zijn catalogus en zal dit wereldwijd distribueren.


Orkesrtleider Guido Dieteren: “Ik ben heel blij met deze unieke samenwerking met BOEP. Jarenlang, vanaf 2003 hebben wij gebouwd aan een sterke, internationale pop meets classic catalogus. We hebben heel bewust, naast enkele releases in USA, Canada, Duitsland en Zwitserland, gewacht met het releasen van onze volledige catalogus, totdat wij een volledige ondersteuning konden bieden met 15 tv-specials van 45 minuten in de internationale markten. We zien aan de digitale cijfers, dat we momenteel, naast West-Europa, de meeste fans en clicks in Zuidoost-Azië hebben. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig, enthousiast, blij en trots, dat we dit nu, in deze ‘bijzondere tijden’ wereldwijd kunnen gaan uitrollen.”

Tom Peters (Boep): “Wij zijn blij dat we het prachtige repertoire van The Maestro & The European Pop Orchestra mogen toevoegen aan onze catalogus welke wij wereldwijd distribueren. Wij hopen door deze samenwerking de muziek van The Maestro & The European Pop Orchestra o.l.v. Guido Dieteren nog meer onder de aandacht te brengen van de muziekliefhebbers over de hele wereld.”

The Maestro & The European Pop Orchestra is een eigentijds poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren.


https://www.entertainmentbusiness.nl/muziek/samenwerking-tussen-boep-en-the-maestro-the-european-pop-orchestra/

15 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page