top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE OPEN AIR CONCERTEN 2022


Zaterdag, 28 mei 2022:

Tijdsplan:

18:00 uur - Concert terrein open voor het diner arrangement gasten (Horeca)

18:30 uur - Concert terrein open voor concert publiek

20:15 uur - Aanvang concertprogramma

21:00 uur - Concert TV opnames The Maestro & The European Pop Orchestra


Gelieve om 19:45 uur aanwezig te zijn i.v.m. de TV opnames. Na 20:15 uur kan uw stoel worden weggeven i.v.m. de opnames.Zondag, 29 mei 2022:

Tijdsplan:

18:00 uur - Concert terrein open voor het diner arrangement gasten (Horeca)

18:30 uur - Concert terrein open voor concert publiek

20:15 uur - Aanvang concertprogramma

21:00 uur - Concert TV opnames The Maestro & The European Pop Orchestra


Gelieve om 19:45 uur aanwezig te zijn i.v.m. TV opnames, na 20:15 uur kan uw stoel worden weggeven i.v.m. de opnames.


Adres: marktstraat, 6461EB, Kerkrade, NederlandREEDS GEKOCHTE TICKETS


De evenementen werden als volgt verplaatst:

Zaterdag 15 augustus 2020 werd oorspronkelijk verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021 en gaat nu door op zaterdag 28 mei 2022.

Zondag 16 augustus 2020 werd oorspronkelijk verplaatst naar zondag 30 mei 2021 en gaat nu door op zondag 29 mei 2022.

U kan uw nieuwe tickets voor mei 2022, via volgende link downloaden:

VAAK GESTELDE VRAGEN

1. Geldt er een dresscode?

De dresscode is: A touch of red!

We vragen iedereen om in feestelijke stijl, met een rood kledingstuk of een rood accent te komen. Dit zal er prachtig uitzien!

Met een rood accent bedoelen we: feestelijke kleding en/of accessoires met een rood element. Een rode trui, jurk, jasje of broek kan natuurlijk ook. Ook zullen we rode lopers op de Markt neerleggen en de Markt transformeren in een Zuid- Europese concert Arena.


2. Komen er ook gastartiesten?

Jazeker! Naast Guido, Wendy en de orkestsolisten, zullen ook de Duitse band "VoXXclub" en "The Dutch Tenors" aanwezig zijn. Daarnaast hebben we ook enkele muzikale verrassingen voor het publiek in petto.


3. Waar zijn de ingangen tot de Markt?

De ingangen tot de Markt zijn:

 • Einderstraat

 • Kapellaan

 • Niersprinkstraat/ Markt

4. Hoe bestel ik kaarten?

De kaarten zijn op 3 manier manieren verkrijgbaar:

 1. Online via www.themaestro.nl

 2. Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm).

 3. Via één van de onderstaande fysieke voorverkoopadressen:​

  • Buck Office, Einderstraat 59, 6461 EM Kerkrade Openingstijden: ma 13.00 – 18.00 / di 09.00 – 18.00 / wo 09.00 – 18.00 / do 09.00 – 20.00 / vr 09.00 – 18.00 / za 10.30 – 16.30 / zo gesloten

  • Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade Openingstijden: ma 12.00 – 18.00 / di 08.00- 18.00 / wo 08.00 – 18.00 / do 08.00 – 18.00 / vr 08.00 – 18.00 / za 09.00 – 17.00 / zo gesloten

5. Welke prijzen gelden voor welke plaatsen?

Voor het concert kunnen alleen rangen en vakken worden gekozen. Het zijn allemaal vaste, genummerde zitplaatsen. Ieder vak wordt gevuld op basis van de best beschikbare plaatsten per vak. Wie het eerst een kaartje boekt, ontvangt de beste plaatsen in het gekozen vak. U ontvangt daarna in het gekozen vak, een concertkaart met een vast rij,- en stoelnummer.

Let op: u ontvangt uw toegewezen rij- en stoelnummer na registratie bij Paylogic. U kunt een overzicht van vakken, rijen en stoelnummers vinden bij het stoelenplan. De betaling vindt pas plaats nadat u uw rij- en stoelnummer heeft toegewezen gekregen. Prijzen

Premium (Inclusief 2 drankbonnen): €68.50

Rang 1: € 60.50,-

Rang 2: € 56,-

Rang 3: € 50,-

Rang 4: €39.50

Rolstoelplaatsen: € 62.70,- (Rang 1). Let op: een rolstoelplek wordt automatisch met 1 begeleider ernaast geboekt. De totale prijs voor deze 2 tickets is €121,- excl. service kosten.

De prijzen zijn exclusief de servicekosten van de ticketorganisatie, het verkooppunt en/ of de transactiekosten van de bank. De servicekosten en transactiekosten komen bovenop de ticketprijs.


6. Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

U kunt maximaal 20 kaarten per keer bestellen. Wilt u meer kaarten bestellen als groep, neem dan contact op met info@revimusic.nl.


7. Moet ik me eerst laten registreren als ik via internet tickets boek?

Ja, u moet zich registreren bij Paylogic om te kunnen bestellen. Het invullen van het e-mailadres is noodzakelijk, omdat daar uw toegangskaarten naartoe worden gestuurd. Dit kost echter weinig tijd. Het registreren is gratis.


8. Hoe betaal ik mijn kaarten online? Paylogic accepteert diverse betaalmethoden. Als u online bestelt, kunt u de betaling verrichten d.m.v. Mastercard, VISA, Mr. Cash, Maestro, PayPal en iDEAL (internetbankieren via uw bank). Bij online betalingen worden transactiekosten gerekend door uw bankpartner. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met uw eigen bank. Voor meer informatie over online kaarten bestellen kunt u bellen met de telefonische klantenservice van Paylogic: 0900-72956442, 40ct p/m


9. Wanneer krijg ik mijn kaarten? Via het internet ontvangt u direct per email een e-ticket in Adobe/PDF. Dit ticket kunt u uitprinten, waarna het op de concertavond gescand wordt bij de ingangscontrole. Het is mogelijk om voor uw tickets ook een aanvullende annuleringsverzekering te boeken.


Bij een vast verkooppunt ontvangt u direct een ticket na betaling.

U kunt ook uw tickets online boeken en met een annuleringsverzekering per post naar u thuis laten versturen. Dit is de duurste variant en niet noodzakelijk. Het duurt een aantal weken, voordat u dan de tickets thuis ontvangt.


10. Wat zijn de beste concertplaatsen?

In principe zit u als muziekliefhebber overal goed op de Markt, natuurlijk zijn de eerste rang plaatsen wat dichter bij het podium dan de tweede en derde rang plaatsen. We plaatsen echter extra speakers halverwege het veld om een mooi geluid op de hele Markt te creëren. Houdt u er wel rekening mee, dat het altijd mogelijk is dat camera mensen of de “camera kraan” tijdelijk uw uitzicht kunnen belemmeren.


11. Welke stoelen worden er gebruikt?

We hebben bewust gekozen voor brede en comfortabele stoelen (kuipstoelen). Dit zorgt voor meer zitcomfort.


12. Kan ik het concert bekijken bij één van de horeca gelegenheden - ondernemingen op de Markt in Kerkrade?

Speciaal voor dit concert bieden de ondernemers van de Markt in Kerkrade allerlei heerlijke diner- en terras- arrangementen aan. U kunt voorafgaand aan het optreden genieten van een arrangement bij uw favoriete zaak en vanaf die plek onder het genot van een glaasje wijn het concert beleven. Houdt wel rekening ermee, dat de zichtlijnen bij de horeca gelegenheden, i.v.m. bomen, techniek;- en camera plaatsen, wat beperkter kunnen zijn dan op het marktplein zelf.

De horeca arrangementen kunnen gekocht worden bij de betreffende horeca zaken op de Markt in Kerkrade. Wij zullen binnenkort op onze website een overzicht geven van de contact gegevens van de desbetreffende zaken. Wij zijn niet aansprakelijk voor de culinaire inhoud, de prijs en de verkoop van de arrangementen.


13. Kan ik het concert en de artiesten goed zien? De markt in Kerkrade is een middelgroot plein. U waant zich als concertbezoeker in een sfeerrijk aangeklede concert Arena, waar u het concert vanuit bijna alle hoeken goed kunt zien. Er worden tevens video schermen links en rechts van het podium neergezet.


14. Is er een garderobe waar ik mijn jas kwijt kan? Nee, er is geen garderobe. We rekenen op schitterend weer. In geval van slecht weer zijn paraplu’s niet toegestaan i.v.m. de TV opnames. Deze zouden immers uw zicht op het podium kunnen belemmeren. Wanneer het regent gaat het concert gewoon door en krijgt u van de organisatie een plastic regencape uitgereikt.


15. Zijn er ook rolstoelplaatsen? Ja, er zijn vooraan in vak E en vak C rolstoelplaatsen gereserveerd.


16. Mag ik eten en drinken mee naar binnen nemen? Nee, het is verboden om eten en drinken mee te nemen. Voor de reguliere concertbezoeker is het aan te raden om van te voren reeds een hapje te eten. Alle stoelplaatsen zijn genummerd en u heeft ruimschoots de tijd om vooraf nog te eten. Het voorprogramma begint pas omstreeks 20.15 uur. Er zullen drankpunten aanwezig zijn links achter het podium en aan de achterkant van het plein. Ook worden er extra toilet mogelijkheden gecreëerd achter de markt.


17. Kan ik na de show nog met het Openbaar Vervoer naar huis? Dat hangt er helemaal vanaf waar u naar toe moet. Op de site van het openbaar vervoer kunt u een reisadvies aanvragen: http://www.9292ov.nl/. Het treinstation van Kerkrade ligt op loopafstand van de concertlocatie (+/- 10 minuten). De bushalte ‘Stationsstraat 6’ ligt op 3 minuten lopen van de concertlocatie. Ook kunt u contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland. Het telefoonnummer is 0900-9292.


18. Foto’s maken, is dat toegestaan? Het is niet toegestaan te filmen, video- of telefoonopnames te maken op de Markt tijdens het concert. U mag wel foto’s maken, maar gelieve dit ook te beperken i.v.m. de TV opnames.


19. We willen als concertbezoeker van te voren ergens gaan eten en na de show een hotel nemen. Wat kan ik het beste doen? Dit is heel gemakkelijk. Er zijn voldoende horecagelegenheden en hotels in en rondom Kerkrade en het centrum van de stad. Tevens hebben de ondernemers van de markt in Kerkrade speciale horeca arrangementen in de verkoop. Er zijn geen extra hotel arrangementen in de verkoop.


20. Is er voldoende parkeergelegenheid? Er zijn in Kerkrade voldoende parkeergelegenheden. Een overzicht met alle parkeergelegenheden wordt binnenkort op onze website gecommuniceerd.


21. Aanvullende informatie De komende maanden kunt u verdere aanvullende informatie vinden op de website www.themaestro.nl en op onze facebook pagina. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact op met info@revimusic.nl.


HUISREGELS


Bij iedere ingang hangt het huisreglement van The Maestro & The European Pop Orchestra. De huisregels gelden gedurende het gehele evenement.

 • Aanwijzingen van organisatie en/of beveiligingspersoneel dienen te allen tijde door bezoekers te worden opgevolgd. Indien de organisator het noodzakelijk acht, kunnen de bezoekers aan fouillering en tassen controle onderworpen worden. Bezoekers die daar niet mee instemmen, kunnen de toegang tot de Markt worden ontzegd.

 • Elke bezoeker is verplicht zich bij de ingang, of gedurende het evenement, te kunnen legitimeren. Indien de bezoeker zich niet kan legitimeren, is de organisator bevoegd de bezoeker te weigeren en/of te verwijderen van de Markt.

 • Indien door de bezoeker strafbare feiten worden gepleegd, draagt het beveiligingspersoneel de betreffende persoon over aan de politie.

 • De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht de bezoeker te verwijderen van het evenement, mocht het gedrag van de bezoeker hiertoe aanleiding geven.

 • Gewelddadig gedrag, discriminatie en ongewenste intimiteiten in welke vorm dan ook worden niet getolereerd.

 • Het is verboden om alcoholhoudende dranken te nuttigen voor iedereen onder de 18 jaar.

 • Het nuttigen, verbruiken, verhandelen en/of in het in bezit hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden. Alle soft- en harddrugs worden in beslag genomen.

 • Het is verboden zaken mee te nemen zoals: eten, alcohol, drank, flessen, blikjes, glaswerk, wapens, vuurwerk, geluidsapparatuur en rijwielen. (Huis)dieren zijn niet toegestaan op het evenemententerrein.

 • Afval dient in de daartoe bestemde afvalbakken te worden gedeponeerd.

 • Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de organisatie, flyers of andere promotionele artikelen op en rondom het evenement uit te delen. Daarnaast is geen enkele vorm van handel toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

 • Het is niet toegestaan om tijdens het evenement film- of video opnames te maken.

 • Tijdens het evenement worden opnames gemaakt. Alle bezoekers geven, door betreden van het evenementterrein, toestemming aan de organisatie om video- en fotobeelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.

 • Elke bezoeker dient zich bij aankomst op de hoogte te stellen van de vluchtwegen die bij een calamiteit gebruikt moeten worden.

 • Het betreden van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen.

 • In omstandigheden waarbij dit reglement geen uitsluitsel biedt, is het oordeel van de organisatie leidend.

ADRES & INGANGEN

Adres: Markt Kerkrade

De ingangen tot de Markt zijn:

 • Einderstraat

 • Kapellaan

 • Niersprinkstraat/ Markt

Het treinstation van Kerkrade ligt op loopafstand van de concertlocatie (+/- 10 minuten).

De bushalte ‘Stationsstraat 6’ ligt op 3 minuten lopen van de concertlocatie.

Op de site van het openbaar vervoer kunt u een reisadvies aanvragen: www.9292.nl/ en www.ns.nl.

Er is voldoende parkeergelegenheid in Kerkrade. Op deze pagina zal binnenkort uitgebreide route informatie en parkeerinformatie worden gecommuniceerd.

937 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page