top of page

PRACHTIGE CONCERTREEKS


Wat een prachtige concerten hebben we beleefd met Red Passion 2.0! We genieten nog volop van de energie en het enthousiasme van het publiek, dank jullie wel! Deze energie is vastgelegd op beeld in onze aftermovie.


We hebben bij een publieksonderzoek van het Parkstad Limburg Theaters Heerlen een 9,1 ontvangen als gemiddeld cijfer. Daar zijn we erg trots op, want dat is een ongekend hoge beoordeling in theaterland. Deze waardering sluit precies aan bij onze Guido’s Orchestra filosofie: we dienen het publiek, de muziek en daarmee onszelf.


We hebben nog veel meer leuke reacties ontvangen, hieronder delen we er een paar.


“Guido and orchestra you ALL did an awesome show. If music touches the heart, you achieved it. You all know the saying: Tears of joy, well I had them. Maestro Guido, thanks for an unforgettable evening.”


“Het was voor ons de eerste keer dat we de show zagen. Het was echt geweldig!!”“Een geweldige avond gehad. Vanaf de eerste minuut tot de laatste een feest.”


“Wat een wauw voorstelling. Top muzikanten, geweldige nummers, goede opbouw van de show, prachtig entertainment, enthousiast op podium, goed geluid, mooi licht. Kortom… te wauw!”


“Wat een show en wat een passie! Wat een krachtige, maar ook zeer integere stem heeft Wendy en wat sluit die stem van Roy er naadloos bij aan.”

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page