top of page

NIEUWE CD: LIVE IN CONCERT!


Op vrijdag 3 november komt onze nieuwe CD uit: Live in Concert!


Een splinternieuwe act met een debuutalbum? Nee, dat is niet het geval. Na een succesvolle reeks Symphonica in Rosso concerten met Simply Red afgelopen week in Ziggo Dome, gaat Guido’s Orchestra o.l.v. vioolsolist en dirigent Guido Dieteren nu verder onder een nieuwe naam: THE MAESTRO & The European Poporchestra.


Het eerste album waarop deze artiestennaam zal prijken is ‘Live In Concert’. Hierop staan bijzonder fraaie live opnamen van het Live In Kerkrade concert (Guido’s Orchestra in 2016). In een aantal daarvan excelleert vocaliste Wendy Kokkelkoren en in een aantal songs horen we popzanger Roy Verbeek. Samen stelen zij de show met het indrukwekkende Barcelona. Als ‘extra’s’ bevat het album opnamen die gemaakt zijn voor het recente Wereld Muziek Concours, dat dit jaar in Kerkrade plaats vond. 


Dirigent Guido Dieteren heeft namelijk besloten tot een naamsverandering. Logisch, wanneer men bedenkt dat Guido en zijn orkest steeds meer wereldwijd opereren en in de wetenschap dat de internationale agenda steeds drukker wordt. Dan maakt ‘European Poporchestra’ meteen een stuk duidelijker welk muziekgenre de boventoon voert en waar het orkest vandaan komt. Ook ‘The Maestro’ komt niet uit de lucht vallen. Guido zelf werd feitelijk altijd al als ‘The Maestro’ van het orkest gezien en als zodanig aangesproken. Bovendien heeft hij met het orkest al twee keer een muzikale hoofdrol vervult in commercials voor ‘The Maestro Burger’ van McDonald’s. Vandaar!


De CD is vanaf 3 november te koop in onze shop en nationaal verkrijgbaar via alle gangbare verkoopkanalen.

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page