top of page

KERSTCONCERT MET GUIDO’S ORCHESTRA OP NPO1


Eerste kerstdag uitzending op TV


Op eerste kerstdag zendt omroep Max de schitterende TV registratie uit van het Trouw Kerstconcert, opgenomen in de Grote Kerk in Den Haag. In bijzondere Kerstsfeer treden diverse artiesten op, die allemaal muzikaal door het programma worden geleid door The Maestro Guido Dieteren en diens 40-koppige Guido’s Orchestra.


Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten geworden met o.a. Trijntje Oosterhuis, Stef Bos, Anita Meyer, Noortje Herlaar, Lavinia Meijer, Richard Groenendijk, het ZO! Gospel Choir en de Amerikaanse soul- jazz- en gospelzangeres Oleta Adams. Wendy Kokkelkoren, vaste ster vocaliste van Guido’s Orchestra, brengt het fraaie You Raise Me Up ten gehore.


Tijdens het programma is er speciale aandacht voor alle vrijwilligers in Nederland.


Guido:Het is echt geweldig dat wij ook dit jaar weer betrokken waren bij deze unieke TV registratie. De ambiance van de Grote Kerk is prachtig, de artiesten zijn stuk voor stuk zeer gedreven en talentvol en door de speciale aandacht voor de vrijwilligers krijgt het geheel ook nog eens een prachtige kerstglans. Heel mooi om te zien en te ervaren. Ik ben trots op deze prachtige registratie”


Presentatie: Carrie ten Napel en Jan Slagter.


Uitzending: 25 december, NPO1, 13.20 uur (Direct na de kerst toespraak van Koning Willem-Alexander)

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page