top of page

KAARTVERKOOP OPEN-AIRCONCERT KERKRADE 2024


Wat was het een geweldig concert en TV weekend op de mooie markt van Kerkrade. Met grote dankbaarheid kijken we hier binnenkort uitgebreid op terug en zullen we foto’s en later ook video’s op ons YouTube kanaal met jullie gaan delen.

Op zaterdag 17 augustus 2024 is het weer zover! Dan gaan “The Maestro & The European Pop Orchestra”, samen met zangeres Wendy Kokkelkoren en vele gast solisten, weer een avond vullend concertprogramma spelen op de markt van Kerkrade. En wordt deze omgetoverd tot een sfeervolle concert arena.

Het concertprogramma start om 20:00 en zal duren tot 00:00 uur.

Dresscode: "White of a touch of white" (Love and Peace Concert)

Naast de gewone concerttickets zijn er ook diner arrangementen inclusief concertbezoek mogelijk, deze komen pas over enkele weken in de verkoop.

Quote Guido: “Met grote trots, dankbaarheid en ontroering kijk ik terug op het afgelopen weekend, de markt van Kerkrade leek wel een mediterraans sfeervol plein, vol met duizenden enthousiaste muziek liefhebbers. De eenheid tussen musici, artiesten en publiek voelde magisch. We zijn deze week al begonnen met het programma voor 17 augustus 2024. We gaan jullie weer verrassen, beloofd! Wendy, de musici en ik kijken nu al uit naar jullie komst in het mooie Kerkrade! Liefs, Guido”



128 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page