top of page

HOOGSTE PUBLIEKSCIJFER


Wat hebben we genoten van onze “Maestro of Music” theaterconcerten! Het waren stuk voor stuk magische avonden, wat een geweldig publiek en sfeer in de bomvolle zalen. Uit de bezoekers enquêtes van het theater ontvingen we gemiddeld een dikke 9. We zijn we blij en trots met uw reacties, hieronder delen we er een aantal.


*****Wat hebben wij in Steenwijk genoten van een zeer gevarieerd concert. De afwisseling van klassiek en pop was zeer de moeite waard. Na 6 keer een concert van Guido te hebben bezocht, vonden wij dat dit de beste voorstelling was. Wat een dynamiek van Wendy, Roy en de orkestleden. Heerlijk om mee te maken. Ga zo door!!


*****Ik volg deze concerten al meerdere jaren. Het is prachtig te zien en te ervaren, hoe professioneler alles en iedereen ieder jaar vooruit is gegaan. Dit is echt 100% ontspanning. Toppie, ga zo door.


*****Guido’s Orchestra staat altijd voor een leuke muzikale avond. Ik kom er graag voor uit Nijmegen


*****Schitterende muziek met passie en professionaliteit gespeeld!


*****Zeer ontspannende avond voor ons. Genieten van de muziek, die door enthousiaste muzikanten wordt gebracht en welke hun enthousiasme naar het publiek overbrengen. Super!


Heeft u geen kaartjes meer kunnen kopen? De data voor onze nieuwe theatertour in 2019, “Maestro Moments”, zijn al bekend. Schrijf onderstaande data vast in uw agenda. Zo gauw de ticketverkoop is gestart zal er een link verschijnen in onze agenda.


Wilt u niet zo lang wachten? Op 21 juli 2018 spelen we een spectaculair openlucht concert in Kerkrade.


Theaterconcerten Maestro Moment 2019 15-03-2019       Munttheater Weert 16-03-2019       Theaterhotel de Oranjerie 23-03-2019       Schouwburg Venray 06-04-2019       Theater de Maaspoort Venray 12-04-2019       Parkstad Limburg Theater Heerlen


Wij verwelkomen u graag weer bij één van onze shows.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page