top of page
  • mirte36

GROOT NIEUWS: “THE MAESTRO & THE EUROPEAN POP ORCHESTRA” IS VANAF MAART 2024, TE ZIEN OP DE NATIONALE TV ZENDERS VAN PBS IN DE VERENIGDE STATEN!Orkestleider Guido Dieteren heeft in de Verenigde Staten een contract getekend met PBS (Public Broadcasting System). Vanaf maart 2024 zullen er 6 afleveringen (van de 60 minuten durende TV specials – in totaal 360 minuten van de shows) van “The Maestro & The European Pop Orchestra”, in het hele land uitgezonden worden.

PBS is in het verleden een fantastische springplank geweest voor heel veel grote internationale artiesten, zoals Josh Groban, David Foster, Andrea   Bocelli, Chris Botti en André Rieu.

 

GUIDO DIETEREN: “Omdat we de laatste 2 jaar heel veel berichten van fans uit de VS krijgen, zijn we in gesprek gegaan met de nationale TV zender PBS. We zijn verheugd, dat er zoveel interesse is in onze concerten en dat PBS nationwide, vertrouwen in ons heeft om te gaan samenwerken. Ons doel is het om elk jaar, samen met PBS,  6 nieuwe concert afleveringen op de Amerikaanse markt te brengen. Dit geeft ons extra zichtbaarheid op de nationale TV en creëert uiteraard geweldige mogelijkheden om te touren in de VS!

 

Afgelopen maand speelden “The Maestro & The European Pop Orchestra” 3 succesvolle shows in Californië. Door het grote enthousiasme van het publiek ontving de Limburgs-Nederlandse muziekproductie meteen weer nieuwe uitnodigingen voor shows in de VS, in december 2024.

 

NIET ONBELANGRIJK:

In maart 2024 wordt in de VS alsook in Nederland, een nieuw album met 16 muziek tracks gereleased: Love & Peace Concert.

Het Youtube kanaal van “The Maestro & The European Pop Orchestra” groeit razendsnel en heeft bijna 75 miljoen views. Het kanaal heeft deze week haar 200.000 abonnee verwelkomd.

 

Voor meer informatie:

Revi Music B.V. – info@revimusic.nl

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page