top of page

FRIENDS OF JORDAN FESTIVAL OP 31 augustus!

Bijgewerkt op: 26 jun. 2023
THE MAESTRO & THE EUROPEAN POP ORCHESTRA, UITGENODIGD OM IN 1 VAN DE 7 WERELDWONDEREN EN UNESCO’S WERELDERFGOED OP TE TREDEN!

The Maestro & The European Pop Orchestra heeft de eer om op donderdag 31 augustus 2023, het Friends of Jordan Festival in het adembenemend mooie Petra – Petra Cultural Village - in Jordanië, te openen.

Grote artiesten zoals o.a. Andrea Bocelli en Coldplay mochten hier reeds aan vooraf gaan.

Dit festival vindt elk jaar plaats en heeft als hoofddoel, de culturele, visuele en uitvoerende kunsten in Jordanië te bevorderen.

Het is voor orkestleider Guido Dieteren en zijn orkest, de eerste keer dat zij naar het Midden-Oosten reizen en ze kijken hier dan ook heel erg naar uit. Natuurlijk zal zangeres Wendy Kokkelkoren ook haar opwachting maken tijdens dit concert. Een camera;- en TV team zal uiteraard niet ontbreken om opnames te maken van dit bijzondere optreden.

Quote Guido:

“We kijken er enorm naar uit om op deze adembenemende locatie te mogen optreden! De prachtige concert arena op deze historische plek, voelt als een unieke kans om liefdevol en muzikaal een brug te slaan tussen de westerse en oosterse cultuur. We gaan er van genieten!”

230 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page