Zoeken
  • Team The Maestro

PRACHTIG CONCERT “LIVE IN KERKRADE”


Wat was het een prachtig openlucht concert op de Markt in Kerkrade afgelopen 13 augustus, we hebben genoten! We zijn nog steeds aan het bijkomen, wat een prachtige TV en concertopnames hebben we gemaakt.

We voelen ons gezegend! Een groot dank je wel aan alle musici en solisten, het publiek, al onze muzikale vrienden, alle crewleden, de stad Kerkrade, de provincie Limburg, alle sponsoren en in het bijzonder ook de weergoden! We zijn ook diep ontroerd door jullie liefde, inzet en fantastische support! Dank jullie wel, dank, dank dank! Heel veel liefs en tot de volgende keer.


Op deze pagina delen we een aantal mooie foto’s met jullie.


Reacties We hebben talloze mooie reacties mogen ontvangen op het concert, heel mooi om te horen en te lezen! Hieronder delen we een kleine greep uit de talloze reacties.

Dagblad de Limburger: “Er is een typisch Duitse term die zich in dit verband opdringt: Gründlichkeit. Want Dieteren heeft het deze avond piekfijn op orde. Zijn show staat als een huis en verveelt nergens. Dat is ook te danken aan zijn speelplezier, de ambiance op het plein en omliggende terrasjes, de vele jurken die Dieterens eega en sopraansoliste Wendy Kokkelkoren uit de kast heeft getrokken en het vuur en de confetti aan het eind van het cocncert.”


VoXXclub: “Guido und seine Frau Wendy luden zur grossen Gala ein. Im herrlichen Städtchen Kerkrade erklangen die schönsten Orchesterklänge, auf einer glamourösen grossen Bühne, auf dem Marktplatz. De Höhepunkt für uns und die Zuschauer war gewiss “Barcelona”. Im Original von Freddy Mercury gesungen, performten wir den Song live zusammen mit Wendy – es war Gänsehaut pur! Übrigens sind die Holländer fantastische Gastgeber, uns fehlte es weiβ Gott an nichts. Herzlichen Dank an Guido und sein Orchester für die Einladung und dieses tolle Erlebnis.”


Een paar mooie reacties van de honderden prachtige reacties op onze facebook pagina en website. Dank jullie wel!


“Wat een onbeschrijfelijk mooie avond! Dank je wel voor dit fantastische optreden!! Hopelijk tot volgend jaar! “


“Was een top concert..Complimenten aan Guido, Wendy en het orkest alsmede alle andere artiesten, en natuurlijk niet te vergeten de geweldige organisatie en alle horeca gelegenheden die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Een (hopelijk jaarlijks terugkerend) evenement waar Kerkrade trots op mag zijn!! CHAPEAU!!”


”Dit was het mooiste live optreden wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Wat een sfeer in Kerkrade. Dit zal ik nooit meer vergeten. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke avond.”


“Het was grandioos. Dank jullie wel voor deze topavond. We hebben genoten” 


“Het was zo’n mooie en bijzondere avond! Wat een talent allemaal, en een stem die me tot tranen toe raakt… prachtig! Deze avond zal iedereen nog lang een glimlach op het gezicht doen toveren 📷 Hopelijk tot volgend jaar!” 


“Het was geweldig. Had het voor geen goud willen missen. Hopelijk een terugkerend evenement in KERKRADE.” 


“Het was in één woord: fantastisch. Wat een feest, wat een entourage en wat een kwaliteit. Bedankt voor een onvergetelijke avond! Apropos: het was wel heel vroeg op voor de mis in de Achterhoek”


“Ook al komen wij niet uit Kerkrade, en zelfs niet uit Limburg, we hebben genoten, geweldige show met prachtige muziek.” 


“Without any words 📷📷📷📷” 


“Dit was een sprookjesachtige avond, om nooit te vergeten” 


“Gisterenavond naar het FAN-TAS-TI-SCHE concert van Guido’s Orchestra op de Markt in Kerkrade geweest. Diep onder de indruk. Natuurlijk was de hele avond om door een ringetje te halen. Benieuwd straks naar de DVD en de TV opnames die zijn gemaakt.”


0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra