CONCEPTEN

Bent u op zoek naar een grote, luxe internationale uitstraling voor uw evenement? Of zoekt u een professioneel orkest voor composities op maat? Guido’s Orchestra verzorgt:

  • Concerten & Gala’s
    De bezetting varieert per event, locatie en budget. Bijna alles is mogelijk: pop, klassiek, groot spectaculair of klein romantisch en intiem, van een grote Symphonica in Rosso-achtige beleving tot een sfeervol romantisch optreden, van een gala-avond in Berlijn of Chicago tot een diner in het concertgebouw. Één ding staat altijd voorop: top kwaliteit.

Uw gelegenheid kunnen we muzikaal en productioneel van begin tot eind passend invullen. Samen met de klant creëren wij een concept van ontvangst tot einde. Onze eigen shows zijn altijd avondvullend, de tijdsduur is op wens en in overleg.

 

Symphonica in Rosso

  • Door de talloze samenwerkingen kunnen ook bekende gastartiesten makkelijk geïntegreerd worden voor een Symphonica in Rosso-achtige beleving. Bekijk hier met welke gastartiesten we reeds gewerkt hebben.

 

  • Commercials
    We hebben reclames verzorgd voor o.a. McDonald’s, WNF (Seastars), de Rabobank en DELA. De DELA commercial “Voor Elkaar” won de prestigieuze ‘Cannes Lion d’Or Grand Prix’ prijs in Cannes (FR). De “Maestro” reclame van McDonald’s is geselecteerd voor de finale van de Gouden Loekie 2017.
  • Studio Producties
    Guido’s Orchestra verzorgt op maat ook CD/ DVD/ TV/Commercial producties van vele bekende collega’s, zoals DJ AfroJack, Nick & Simon Kerstalbums, Rabobank, DELA, McDonald’s, etcetera.


Bel of mail ons gerust
voor meer informatie.

Delen:
Copyright 2017 - Guido's Orchestra