Zoeken
  • Team The Maestro

START KAARTVERKOOP OPEN-AIR 2018


Het spectaculaire openluchtconcert in Kerkrade 2016 krijgt een vervolg: Op 21 juli 2018 zal Maestro Guido Dieteren met zijn orkest wederom neerstrijken op de fraaie Markt van Kerkrade. De kaartverkoop voor dit pop meets classic spektakel start op zaterdag 16 december om 09.00 uur.

Tickets zijn als volgt verkrijgbaar:

Online via www.themaestro.nl en via www.facebook.com/guidosorchestra.Telefonisch via Paylogic: 0900-9000 500 (45 c.pm).Via één van de onderstaande fysieke voorverkoopadressen:Buck Office, Einderstraat 59, 6461 EM Kerkrade (zaterdag vanaf 10.30 uur geopend)Boekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade (zaterdag vanaf 9.00 uur geopend)


De kaarten kosten €55,- , €45,- en €38,-  voor respectievelijk 1e, 2e en 3e rang exclusief de servicekosten van de ticketorganisatie, het verkooppunt en/ of de transactiekosten van de bank.


Het concert op 21 juli 2018 zal, geheel conform het handelsmerk van het orkest, een afwisselende mix worden van pop en klassiek. Of zoals de immer enthousiaste orkestleider Guido Dieteren het omschrijft: Een eigentijdse moderne pop meets classic versie van de bekende Engelse Night of the Proms. Er zal dus veel ruimte zijn voor bekende, swingende melodieën, afgewisseld met romantische ballads van zangeres Wendy Kokkelkoren en een flinke dosis humor. De Duitse bekende Vocalisten van “VoXXclub” zijn als eerste gasten gecommuniceerd.


De Gemeente Kerkrade en het orkest hebben voorlopig een samenwerking van 3 jaar besloten, als reactie op de vele positieve respons op de 2016 editie. We delen enkele quotes:


Dagblad de Limburger: “Er is een typisch Duitse term die zich in dit verband opdringt: Gründlichkeit. Want Dieteren heeft het deze avond piekfijn op orde. Zijn show staat als een huis en verveelt nergens. Dat is ook te danken aan zijn speelplezier, de ambiance op het plein en omliggende terrasjes, de vele jurken die Dieterens eega en sopraansoliste Wendy Kokkelkoren uit de kast heeft getrokken en het vuur en de confetti aan het eind van het concert.”


Reacties bezoekers:


“Dit was een sprookjesachtige avond, om nooit te vergeten”


“Het was grandioos. Dank jullie wel voor deze topavond. We hebben genoten”


“Gisterenavond naar het FAN-TAS-TI-SCHE concert geweest. Diep onder de indruk. Natuurlijk was de hele avond om door een ringetje te halen.”


“Het was geweldig. Had het voor geen goud willen missen.”


“Was een top concert..Complimenten aan Guido, Wendy en het orkest alsmede alle andere artiesten, en natuurlijk niet te vergeten de geweldige organisatie en alle horeca gelegenheden die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Een evenement waar Kerkrade trots op mag zijn!! CHAPEAU!!”

0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra