Zoeken
  • Team The Maestro

NIEUWE CD & DVD “LIVE IN KERKRADE”


Op 28 oktober komt onze nieuwe CD én onze nieuwe DVD uit van ‘Live in Kerkrade’!

Guido: “Met grote trots presenteren wij jullie onze CD en DVD: Guido’s Orchestra: Live in Kerkrade.  Op een prachtige zomerdag beleefden wij een onvergetelijk mooie avond op de markt van “de wereld muziek stad”. Door de warmte en het enthousiasme van het publiek voelde het voor ons op het podium als een groot en hartelijk thuiskomen. Mede daardoor werd het een wervelend muziekspektakel, vol passie en vuur in de voor ons bekende Symphonica in Rosso achtige stijl. De mooie zang van Wendy Kokkelkoren en popzanger Roy Verbeek, de ontroerende maar ook vele feestelijke momenten, het geweldige spel van orkest en solisten, maar zeer zeker ook de schitterende ambiance op het plein maken dit een concert om nooit te vergeten. Ik dank de gemeente Kerkrade, de provincie Limburg, de sponsoren, alle medewerkers en vrijwilligers voor hun grote professionele en liefdevolle inzet.”

Beide artikelen zijn beschikbaar via:

Ons eigen kantoor (mail naar info@revimusic.nl)Alle nationale verkoopkanalen zoals speciaalzaken (o.a. Muziekland Beek), Media Markt, bol.com etceteraLokale verkooppunten waaronder:Bij d’r Joep, Markt 35, 6461 EC KerkradeBoekhandel Deurenberg, Marktstraat 23, 6461 CT Kerkrade

De kosten via kantoor zijn €18,- excl. verzendkosten. Bent u benieuwd hoe de items eruit zien? We delen hier de voor- en achterkant van de DVD.

0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra