Zoeken
  • Team The Maestro

“LIVE IN KERKRADE” OP NPO2


De registratie van het spectaculaire openluchtconcert van Guido’s Orchestra, dat plaats vond op de Markt in Kerkrade op 13 augustus jl., wordt door omroep Max in 3 delen van 45 minuten uitgezonden op TV. De specials, getiteld “Guido’s Orchestra: Openluchtconcert in Kerkrade”, zijn te zien op NPO2.


Op een prachtige zomeravond beleefde Guido’s Orchestra samen met het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider en violist Guido Dieteren presenteerde samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel, vol passie en vuur in de voor hen bekende Symphonica in Rosso achtige stijl. De ontroerend mooie zang van sopraan Wendy Kokkelkoren, de vele prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige ambiance maakten dit een concert om nooit te vergeten.


Guido Dieteren steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Het was heerlijk om dit te doen in mijn eigen thuisstreek, met de fraaie Markt van Kerkrade als ambiance. De weergoden waren met ons en we hebben er, zowel in visueel als muzikaal opzicht, een superavond van weten te maken. Wat mij betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar.”


Uitzendtijden:

► 22 oktober16.05 uurNPO2 (zaterdag)

► 29 oktober16.05 uurNPO2 (zaterdag)

► 5 november16.05 uurNPO2 (zaterdag)


Zet deze dagen in uw agenda!

De nieuwe CD en de nieuwe DVD, beide genaamd ‘Live in Kerkrade’, komen uit op vrijdag 28 oktober! Op deze CD en DVD zullen de beste nummers staan van Guido’s Orchestra en Wendy Kokkelkoren.


De CD en de DVD zullen nationaal verkrijgbaar zijn. Het is ook mogelijk om de producten vanaf 28 oktober via ons kantoor te bestellen (mail naar info@revimusic.nl). Prijs per stuk: € 18,- excl. verzendkosten.

0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra