Zoeken
  • Team The Maestro

GUIDO’S ORCHESTRA OP 11 JULI WEDEROM IN GROOTSTE DUITSE TV SHOW

G

uido’s Orchestra vierde op 14 maart zijn release op de Duitse nationale TV in “Die Besten Im Frühling”. Dit wervelende optreden leidde tot een stroom aan fanpost en aanbiedingen uit Duitsland. Dit weekend is het poporkest wederom uitgenodigd in de grootste Duitse TV show: “Die Besten im Sommer”. Het programma wordt live uitgezonden op zaterdag 11 juli om 20.15 uur op ARD1, ORF en MDR. In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken wordt dit programma door miljoenen mensen bekeken. De week erna volgt een privé portret van Guido en Wendy op de MDR.

“Die Besten im Sommer” is een wervelende TV show gepresenteerd door Duitse superster Florian Silbereisen. Elk seizoen worden de grootste artiesten uitgenodigd voor een verrassende familie show. In Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken wordt de Eurovisie hit show door miljoenen mensen bekeken. Naast Guido’s Orchestra maken o.a. Semino Rossi, Jürgen Drews, Hansi Hinterseer, Beatrice Egli, Matthias Reim, Andy Borg en Voxxclub hun opwachting. Het spektakel wordt gefilmd in de Sachsenarena in Riesa (Duitsland), die volledig is omgetoverd tot een hitarena.

‘Die Besten im Sommer, präsentiert von Florian Silbereisen’, is op zaterdag 11 juli live te zien van 20.15 – 23.15 uur op Duits TV kanaal ARD1 (Ziggo kanaal 54), de ORF en MDR. De week erna wordt ook nog een privé portret van Guido, Wendy en hun gezinsleven thuis in Limburg uitgezonden tijdens de grote Sommerfest Magazin uitzending op de MDR.

Guido: “We zijn ongelooflijk trots dat we wederom door Florian zijn uitgenodigd voor deze grote muziekshow. Daaruit blijkt groot vertrouwen uit Duitsland! Dit respect en de grote waardering voor onze muziek inspireren ons enorm. We kijken met veel energie en vreugde uit naar zaterdag, we gaan er een feest van maken!”

In Nederland is de nieuwe theatershow ‘L’Amore’ recent in de verkoop gegaan. Vanaf augustus liggen de nieuwe CD ‘Favourites’ & DVD ‘Back Home’ nationaal in de winkel.

Daarnaast speelt Guido’s Orchestra 11 avonden in een uitverkocht Ziggo Dome met Marco Borsato en Symphonica in Rosso.

0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra