Zoeken
  • Team The Maestro

GUIDO’S ORCHESTRA EN MARCO BORSATO STRALEN IN ZIGGODOME

De grootste concertreeks van Nederland, Symphonica in Rosso, is afgelopen week zeer succesvol van start gegaan. De spectaculaire concertreeks wordt extra groot gevierd vanwege het 25-jarig artiestenjubileum van headliner Marco Borsato.


Poporkest Guido’s Orchestra, onder leiding van Guido Dieteren, is de rode draad van Symphonica in Rosso en speelt elke editie met een nieuwe topartiest. De jubileum editie met Marco Borsato in de ZiggoDome Amsterdam bleek wederom een gouden combinatie met nagenoeg 11 uitverkochte concerten, goed voor minimaal 180.000 bezoekers.

De première van de show werd fantastisch onthaald, nog nooit was de pers zo lovend met unaniem 4 en 5 sterren recensies.


Guido: “Wat een prachtige avonden beleven we met Marco en ons orkest. Ik ben ongelooflijk trots, een groot dankjewel aan alle fans, crew, muzikanten en natuurlijk Marco.”

Tijdens de show ontvangt Marco meerdere gastartiesten. Wendy Kokkelkoren, zangeres van Guido’s Orchestra, zingt samen met Marco het nummer “Voor Altijd”. Dit nummer heeft een extra emotionele lading omdat het ook uitgevoerd werd tijdens de nationale rouwherdenking van MH17. Ook betreden de Italiaanse wereldster Zucchero, O’G3NE, Cheyenne, Jeroen van Koningsbrugge en Kim Spierenburg het podium.

0 keer bekeken

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

Managed by: 

Revi Music B.V.
Rötscherweg 2                   

373 XP Landgraaf            
The Netherlands               

 

Tel.: 0031 (0)45 569 14766

Email: info@revimusic.nl

Copyright 2020 - The Maestro & The European Pop Orchestra